preloader_img

Kibo Living in the local press

Kibo Living in the local press

International high-end interiors at Kibo Living

An article about the opening of Kibo Living furniture store in Charlottenlund and the founder behind the company.

Click here to read the newspaper version of the article - Kibo Living in Villabyerne - Gentofte lokalavis

Nyåbnet møbelbutik satser på udenlandsk high end

Kibo Living på Skovshovedvej 6 byder på italienske møbler samt fransk porcelæn og fiberbeton

Af Jesper Bjørn Larsen

"Hvis man skal arbejde hele tiden, kan man lige så godt arbejde med det, man elsker. Og jeg elsker den måde, man kan udtrykke sig selv via møbler. Møbler afspejler ens personlighed."

Sådan forklarer 35-årige Kiki Borch-Christensen sit valg, da hun skiftede en global stilling som projektleder hos Pandora ud med livet som selvstændig møbelhandler.

Den cand.merc.-uddannede kvinde har i virkeligheden altid brændt for at blive selvstændig, og i 2013 tog hun springet.

I de første år koncentrerede hun sig om at rådgive blandt andre hoteller om indretning og på at sælge business to business-løsninger, men nu har hun åbnet en butik på Skovshovedvej 6 for også at kunne rette fokus mod de private forbrugere.

Hun har fyldt lokalerne med tre internationale brands, hvor hun prøver at ramme noget nyt.

"Det nordiske marked er i mine øjne overmættet med dansk design. Mange hjem ligner til forveksling hinanden uden megen wow-effekt, særpræg eller nyhedsværdi. Jeg havde lyst til at komme med et skævt twist," siger hun.

Twistet kommer bl.a. fra det italienske mærke Porada, et mærke, der har eksisteret siden 1948, som bl.a. har specialiseret sig i håndarbejdede borde, spejle og stole.

Herudover har Kibo Living porcelæn fra det franske mærke Legle og interiør af fiberbeton til både ude og inde fra mærket Lyon Béton.

Kiki Borch-Christensen lægger vægt på den personlige rådgivning, så hun tager også gerne hjem til folk og kommer med gode råd til indretningen.

Kibo Living har åbent fast hver torsdag og fredag fra kl. 11-18 eller efter aftale.