preloader_img

X-mas Calender

X-mas Calender / Julekalenderen

Så kom den søde juletid og nedtællingen til juleaften er startet.

Hos Kibo Living vil vi gerne fejre og nyde jule med dig, og derfor har vi valgt at lave en julekalender. I pakkekalenderen finder du vores lækre møbler, accessoires og bordservice til særligt gode julepriser. Hver dag i december frem til jul "åbnes en ny låge" hvormed du under fanen X-mas Calender kan finde endnu et eller flere af vores lækre produkter. Der er kun et begrænset parti af hver kalendergave, så der er god grund til at besøge os hyppigt både online og offline og slå hurtigt til når din ønsket varer er på bud.

De gode kalendergaver kan købes både i butikken i Charlottenlund og i webshoppen.

Giv os endeligt et ring på 23990498, hvis du har nogen spørgsmål.

Julekalenderen

Tilbuddene

Du finder alle de gode pakkekalendergaver i vores fysiske butik og i webshoppen.

Hver dag frem til jul åbnes der op for nye produkter med særligt gode juleprise. Der er kun et begrænset parti af kalendervarerne, så det anbefales at følge os på de sociale medier (Instagram & Facebook) og besøge butikken hyppigt i løbet af måneden.

Tilbuddene gælder på nye varer samt på butikssortiment, hvormed mindre skrammer kan forekomme. Er der graverende bemærkninger til varen, bliver dette nævnt både i butikken og i produktbeskrivelsen i webshoppen.

Køb og betaling

Vi modtager kortbetaling, MobilePay, kontanter samt bank overførsel.

Nær eller fjern.

Besøger du butikken, kan du betale med kort online, med MobilePay eller kontanter, såfremt du har lige penge. Ved forevisning af dokumentation for gennemført bankoverførsel kan vi endvidere reservere handlen til dig, som så er klar til udlevering/forsendelse, når pengene er gået igennem.

Har du ikke mulighed for at møde op i butikken, kan du betale med kort i webshoppen eller kontakte os på 23 99 04 98 for at reservere en handel, som da betales straks vis Mobile Pay, eller dokumenteres gennemført som bankooverførsel.

Mobile Pay: 23990498
Bankoverførsel: Reg.nr. 7981 Kontonr. 0001069636
Udenlandsk overførsel: IBAN-nr. DK1979810001069636 SWIFT-kode SYBKDK22

Hent eller få leveret

For at give de bedst mulige rabatter, er alle kalendervarer uden fragt. Vi står dog gerne for alt det praktiske vedr. fragten, og opkræver dette særskilt. Så lad os endeligt vide om det er noget du ønsker.

Rabat på dit næste køb

Med en gennemført julekalenderkøb hos Kibo Living, får du også rabat på dit næste bestillingskøb.

Det meste af vores porcelæn og møbler kan tilpasses efter dine ønsker, og vi gør os derfor meget i at producere til ordre. Som julekalenderkunde hos os vil vi derfor tilbyde, at du de næste tre måneder, har ret til at opnå rabat på et køb, som er skræddersyet til dig.

Tøv ikke med at kontakte os såfremt du har nogen spørgsmål.

God fornøjelse med dine julegaver og -ønsker

Skynd dig tilbage til den funklende julekalender :-)